Nicolai Tand: “La mine plăcerea gustului este exagerată!” | |
24.11.2012 | Source: www.protvmagazin.ro | |
Eu mă ocup de cumpărăturile pentru La Cantine de Nicolai. Am un scuter cu care merg la piaţă şi deja am locurile mele de unde cumpăr cele mai bune legume şi fructe. Sunt mereu foarte atent şi când aleg... | |
Read more |
Ghidul restaurantelor "A la carte !" | |
06.04.2012 | Source: www.foodandbar.ro | |
Cea de-a doua editie a ghidului gastronomic romanesc „A la carte !” cuprinde o selectie de 67 de restaurante din 5 orase : Bucuresti, Timisoara, Brasov, Sibiu si Sinaia. Evaluarea restaurantelor a fost facuta de asociatia franceza „Compagnie... | |
Read more |
Nicolai Tand: "În Franţa, când zici chef bucătar, lumea tremură" | |
24.10.2012 | Source: www.jurnalul.ro | |
A renunţat la şcoală, ca să-şi ajute mama. Până la 20 de ani, când şi-a luat lumea în cap şi a plecat să-şi caute norocul peste mări şi ţări. A dormit în case... | |
Read more |
In bucatarie cu Nicolai Tand! | |
10.10.2012 | Source: www.lumearetelor.ro | |
In mod clar, este cel mai bun comunicator din echipa Top Chef! L-am cunoscut pe platoul de filmare, unde s-a dovedit foarte cool, carismatic si volubil, un adevarat personaj. Ii place sa depene amintiri cu un accent maramuresean surprinzator de... | |
Read more |
Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu si Nicolai Tand, in juriul Top Chef Romania | |
01.10.2012 | Source: www.foodandbar.ro | |
Emisiunea “Top Chef Romania”, care va debuta in luna noiembrie, la Antena 1, va reuni bucatari profesionisti, jurizati de trei nume cunoscute ale gastronomiei: Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu (proprietarul brand-ului Chocolat -... | |
Read more |
Œufs mollet cu trufe/ciuperci de pădure | |
01.04.2012 | Source: Eater Magazine | |
Nicolai Tand, patronul "La Cantine de Nicolai" ne propune o reteță delicioasă de ciuperci de pădure, așa cum doar în Franța mai puteți degusta. O reteță rafinată, dar rapidă, în care... | |
Read more |
Lansare Crama Atelier | |
14.06.2012 | Source: Crama Atelier | |
Am avut parte de cel mai reusit "winemaker dinner" pe care l-a vazut Capitala (parerea invitatilor!). Dan Bundur (manager Crama Atelier) a deschis prezentarea, secondat de Razvan Macici (enologul Cramei Atelier) si Nicolai Tand (gazda... | |
Read more |
Nicolai Tand dezvăluie savoarea bucătăriei franțuzești | |
01.03.2012 | Source: Eater Magazine | |
Contrar aparenței create de denumire, “La Cantine de Nicolai” este un restaurant elitist din centrul Capitalei. Nicolai Tand, managerul localului cu specific franțuzesc, a reușit să îmbine cu succes gastronomia... | |
Read more |
Nicolai pe coperta revistei HORECA | |
31.10.2012 | Source: TOP CHEF | |
In ultimul numar al revistei “Horeca”, Nicolai impartaseste secretele meseriei de bucatar. “Sunt pasionat de ceea ce fac si se vede!” | |
Read more |
În argou de „Cantine” şi „Bistrot” | |
08/12/2011 | Source: Forbes Romania | |
Nicolai Tand, proprietarul restaurantului „La cantine de Nicolai”, deschis în 2009, m-a frapat, încă de la primele cuvinte ale discuției noastre, accentul. Deși a locuit aproape 14 ani în Hexagon, nu vă imaginați... | |
Read more |
La Cantine de Nicolai, restaurantul-muzeu | |
3/03/2012 | Source: eatermagazine.ro | |
În centrul “junglei de ciment” a centrului Capitalei, la parterul unei clădiri de birouri am descoperit într-o după-amiază răcoroasă de februarie un restaurant elitist, cu denumire mai mult decât prietenoasă:... | |
Read more |
M1.Crama Atelier / Vinul din Cluj | |
14/05/2012 | Source: Vinul din Cluj | |
Evenimentul a avut loc la restaurantul Cantine de Nicolai, un local predestinat parca pentru a fi cadru acestor vinuri, atat prin atmosfera cat si prin preparatele gastronomice; cu inimitabilul sau accent franco-morosenesc, Nicolai a ghidat o... | |
Read more |
Unul dintre cele mai bune restaurante frantuzesti,opera unui roman din Sighetul Marmatiei | |
5/11/2011 | Source: Business24 | |
Pe Nicolai Tand il veti intalni ori in bucataria La Cantine de Nicolai, ori printre mese, vorbind degajat si prietenos cu oaspetii, cu un zambet larg si impecabil pe fata. Pentru a-l cunoaste, trebuie doar sa descoperiti mica straduta din zona... | |
Read more |
Power Lunch ForbesLife: Despre investiţii şi crème brûlée | |
24/06/2011 | Source: Forbes Life | |
De cum a trecut pragul Cantinei lui Nicolai (La Cantine de Nicolai), Radu Hanga s-a oprit direct pe terasă. Ultima ploaie împrospătase discreta oază verde, un loc tocmai bun să-şi tragă sufletul după „lungul... | |
Read more |
Cover Story | |
14/06/2011 | Source: Money Express | |
„À la carte!“ Cele mai apreciate restaurante gourmet din Bucureşti, conform „À la carte!“, primul ghid gastronomic românesc, editat de Nicolas Andrieu şi Didier Ousset în colaborare cu Academia Franceză de Studii în... | |
Read more |
Estetica gustului | |
21.06.2011 | Source: RFI Romania | |
Gastronomia franceză, domeniu tradiţional dar extrem de dinamic care afişează o creativitate demnă de invidiat este de multă vreme sursă de inspiraţie pentru gurmanzi din întreaga lume. Ca mijloc de... | |
Read more |
Peste 100 de participanti la Forumul Ospitalitatii din acest an | |
24.05.2011 | Source: HRB Expert | |
Premiile HRB expert 2011 Ca in fiecare an, lucrarile conferintei au inclus si festivitatea de premiere a celor mai bune locatii horeca, ocazia ideala pentru ca eforturile si meritele intreprinzatorilor din domeniu sa fie recunoscute si sa fie... | |
Read more |
Trendy, saveur et bon ton- reteta lui Nicolai | |
10.02.2011 | Source: www.feminis.ro | |
Intr-o dupa amiaza nu prea geroasa de iarna ne-am hotarat sa mergem sa il vizitam pe Nicolai Tand. Si unde poti vizita un mare bucatar mai bine decat in propria "cantina". Asa ca am sunat am rezervat si ne-am prezentat La Cantine de Nicolai.... | |
Read more |
Vinuri vieneze la "Cantine de Nicolai" | |
25.03.2011 | Source: www.vinul.ro | |
ComPRess Romania, biroul de reprezentare a Municipalitatii orasului Viena in Romania, a organizat la sfarsitul acestei saptamani, la restaurantul La Cantine de Nicolai, un eveniment de promovare a vinurilor vieneze, in care a fost prezentata o... | |
Read more |
Topul Restograf | |
19.03.2011 | Source: www.restograf.ro | |
Pe scurt La Cantine de Nicolai e cel mai bun restaurant frantuzesc din Bucuresti in acest moment, si asta nu numai in opinia mea si a celorlalti de la Restograf. Cum bucataria frantuzeasca e cea mai fina si mai buna din lume, nu cred ca am... | |
Read more |
C'est tres chic! | |
01-07-2010 | Source: hrbexpert.ro | |
La Cantine de Nicolai este copilul de suflet al lui Nicolai Tand, un maramuresean care a lucrat in gastronomie in Franta o buna perioada de timp. Reintors in tara, acesta a dorit sa le propuna clientilor romani o abordare diferita a... |
|
Read more |
Un premiant mai sofisticat: restaurantul La Cantine de Nicolai a fost desemnat cel mai bun restaurant fusion de către revista Time Out | |
01-11-2010 | Source: Critix Online | |
Revista TimeOut Bucureşti a premiat în urmă cu câteva zile cele mai bune restaurante din Bucureşti, în cadrul galei Eating & Drinking Awards 2010, care s-a desfăşurat restaurantul Embassy. Evenimentul... |
|
Read more |
La Cantine de pe strada Povernei | |
01-06-2010 | Source: http://florianajucantravel.com | |
Mi-a placut restaurantul La Cantine de pe strada Povernei, care se face din Ana Ipatescu. Este amenajat ca un club, dar e restaurant. Proprietarii, Nicolai si Silvia, sunt doi romani de calitate, care si-au petrecut multi ani din viata la Paris... |
|
Read more |
La Cantine de Nicolai mi-a ranit orgoliul | |
15-06-2010 | Source: George Butunoiu | |
La cat de tare m-au enervat niste chelneri de la cantina din Povernei, tare mult as fi vrut sa umplu cateva pagini numai cu grozavii despre Nicolai si despre afacerea lui. Din pacate pentru orgoliul meu, trebuie sa scriu acum ca acesta e cel... |
|
Read more |
Bucatarescu si Nicolai Tand au gatit in La Bibliotheque | |
27-08-2010 | Source: Bucatarescu | |
Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu si Nicolai Tand si-au demonstrat talentul de bucatari intr-un live cooking show gazduit de La Bibliotheque. Cartea lui Jamie Oliver “Acasa la Jamie – Gateste-ti o viata frumoasa!” a fost sursa lor... |
|
Read more |
Cele mai hot terase din Bucuresti | |
30-06-2010 | Source: One Magazine | |
Faptul ca, din cauza crizei, ai fost nevoita sa-ti scurtezi sau anulezi vacanta, nu e un motiv de tristete: cele mai noi terase din Bucuresti te invita sa te relaxezi in compania unui pahar de limonada rece. La Cantine de... |
|
Read more |
La cantine de Nicolai – bucătărie franţuzească pentru Micul Paris | |
02-11-2010 | Source: B365.ro | |
Am văzut la Nicolai şi pudeli franţuzeşti la masă cu stăpânii, şi vedete media, şi fotbalişti de succes, şi expaţi. Lume amestecată, dar care apreciază preparatele... |
|
Read more |
La Cantine de Nicolai nu e o cantină | |
17-02-2010 | Source: Academia Catavencu | |
Although modish restaurants are usually situated in old, manorial houses, this time everything happens at the ground floor of a new office building. Without standing out in relief with bizarre decorations, the place is neither too personalized,... |
|
Read more |
Restaurantul săptămânii: La Cantine de Nicolai | |
26-02-2010 | Source: Time Out | |
Forget about everything you knew about canteens, keep in the memories corner the soup or pork stew pot and prepare your taste buds for a journey on gourmet land. On Povernei street, hidden somewhere between Piata Romana and Piata... |
|
Read more |
La Cantine de Nicolai - Reteta perfecta | |
01.03.2010 | Source: Viva | |
It would be very nice and pragmatic enough if happiness had a recipe we could all try. I read too many fairy-tales, that’s for sure (or too many books in an electronic format), but there is still a place where they know the ingredients of a... |
|
Read more |
La restaurant cu Peter Imre: La cantina lui Nicolai | |
18.12.2009 | Source: indexstiri.ro | |
Eu zic că ceva tot se schimbă în România asta dacă Nicolai, care s-a şutit acum 13 ani în Franţa, şi-a strâns banii şi s-a întors în România ca să deschidă aici cel mai reuşit bistro, cu... | |
Read more |
La cantine de Nicolai | |
11.12.2009 | Source: Pe tocuri | |
The new restaurant opened in the centre of Bucharest City last week. There was not much fuss about it, but the news spread quickly, word of mouth, among those people who know how to set the fashion to the newest and coolest places in town. ... |
|
Read more |
La cantina lui Nicolai | |
18.12.2009 | Source: Ziarul financiar | |
People are friendly and you feel valued, that they enjoy having you there. The serving is praiseworthy and this has nothing to do with the Romanian waiter profession or restoration. The concept is entirely new, - they have already made the... | |
Read more |