Media Coverage
Media Coverage - French Restaurant - La Cantine de Nicolai Media Coverage - French Restaurant - La Cantine de Nicolai Media Coverage - French Restaurant - La Cantine de Nicolai
Cover Story

14/06/2011 | Source: Money Express

„À la carte!“ Cele mai apreciate restaurante gourmet din Bucureşti, conform „À la carte!“, primul ghid gastronomic românesc, editat de Nicolas Andrieu şi Didier Ousset în colaborare cu Academia Franceză de Studii în Domeniul Hotelier. ­Topul a fost completat de ­MONEY EXPRESS cu recenziile restograf.ro, unul din cele mai vizitate site‑uri de profil. 1. CANTINE DE NICOLAI. Frumos, şic şi mai ales bun, potrivit „À la carte!“. Considerat cel mai bun restaurant franţuzesc din Bucureşti în acest moment inclusiv de head‑hunterul George Butunoiu într‑o recenzie pe restograf.ro. Singura condiţie pentru deplina apreciere a mâncării este să fii iniţiat în „haute gastronomie“. La fel de bine, poate fi un loc primitor şi pentru pasionaţii de artă, nu doar pentru cei de mâncare, dat fiind că pe pereţi sunt multe lucrări de artă modernă.

Cover Story


back

Media Coverage - French Restaurant - La Cantine de Nicolai