Parutions dans la presse
Parutions dans la presse - Restaurant Francais - La Cantine de Nicolai Parutions dans la presse - Restaurant Francais - La Cantine de Nicolai Parutions dans la presse - Restaurant Francais - La Cantine de Nicolai
Nicolai Tand: “La mine plăcerea gustului este exagerată!” Nicolai Tand: “La mine plăcerea gustului este exagerată!”
24.11.2012 | Source: www.protvmagazin.ro
Eu mă ocup de cumpărăturile pentru La Cantine de Nicolai. Am un scuter cu care merg la piaţă şi deja am locurile mele de unde cumpăr cele mai bune legume şi fructe. Sunt mereu foarte atent şi când aleg...
 
Lire la suite
Ghidul restaurantelor "A la carte !" Ghidul restaurantelor
06.04.2012 | Source: www.foodandbar.ro
Cea de-a doua editie a ghidului gastronomic romanesc „A la carte !” cuprinde o selectie de 67 de restaurante din 5 orase : Bucuresti, Timisoara, Brasov, Sibiu si Sinaia. Evaluarea restaurantelor a fost facuta de asociatia franceza „Compagnie...
 
Lire la suite
Nicolai Tand: "În Franţa, când zici chef bucătar, lumea tremură" Nicolai Tand:
24.10.2012 | Source: www.jurnalul.ro
A renunţat la şcoală, ca să-şi ajute mama. Până la 20 de ani, când şi-a luat lumea în cap şi a plecat să-şi caute norocul peste mări şi ţări. A dormit în case...
 
Lire la suite
In bucatarie cu Nicolai Tand! In bucatarie cu Nicolai Tand!
10.10.2012 | Source: www.lumearetelor.ro
In mod clar, este cel mai bun comunicator din echipa Top Chef! L-am cunoscut pe platoul de filmare, unde s-a dovedit foarte cool, carismatic si volubil, un adevarat personaj. Ii place sa depene amintiri cu un accent maramuresean surprinzator de...
 
Lire la suite
Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu si Nicolai Tand, in juriul Top Chef Romania Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu si Nicolai Tand, in juriul Top Chef Romania
01.10.2012 | Source: www.foodandbar.ro
Emisiunea “Top Chef Romania”, care va debuta in luna noiembrie, la Antena 1, va reuni bucatari profesionisti, jurizati de trei nume cunoscute ale gastronomiei: Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu (proprietarul brand-ului Chocolat -...
 
Lire la suite
Œufs mollet cu trufe/ciuperci de pădure Œufs mollet cu trufe/ciuperci de pădure
01.04.2012 | Source: Eater Magazine
Nicolai Tand, patronul "La Cantine de Nicolai" ne propune o reteță delicioasă de ciuperci de pădure, așa cum doar în Franța mai puteți degusta. O reteță rafinată, dar rapidă, în care...
 
Lire la suite
Lansare Crama Atelier Lansare Crama Atelier
14.06.2012 | Source: Crama Atelier
Am avut parte de cel mai reusit "winemaker dinner" pe care l-a vazut Capitala (parerea invitatilor!). Dan Bundur (manager Crama Atelier) a deschis prezentarea, secondat de Razvan Macici (enologul Cramei Atelier) si Nicolai Tand (gazda...
 
Lire la suite
Nicolai Tand dezvăluie savoarea bucătăriei franțuzești Nicolai Tand dezvăluie savoarea bucătăriei franțuzești
01.03.2012 | Source: Eater Magazine
Contrar aparenței create de denumire, “La Cantine de Nicolai” este un restaurant elitist din centrul Capitalei. Nicolai Tand, managerul localului cu specific franțuzesc, a reușit să îmbine cu succes gastronomia...
 
Lire la suite
Nicolai pe coperta revistei HORECA Nicolai pe coperta revistei HORECA
31.10.2012 | Source: TOP CHEF
In ultimul numar al revistei “Horeca”, Nicolai impartaseste secretele meseriei de bucatar. “Sunt pasionat de ceea ce fac si se vede!”
 
Lire la suite
În argou de „Cantine” şi „Bistrot” În argou de „Cantine” şi „Bistrot”
08/12/2011 | Source: Forbes Romania
Nicolai Tand, proprietarul restaurantului „La cantine de Nicolai”, deschis în 2009, m-a frapat, încă de la primele cuvinte ale discuției noastre, accentul. Deși a locuit aproape 14 ani în Hexagon, nu vă imaginați...
 
Lire la suite
La Cantine de Nicolai, restaurantul-muzeu La Cantine de Nicolai, restaurantul-muzeu
3/03/2012 | Source: eatermagazine.ro
În centrul “junglei de ciment” a centrului Capitalei, la parterul unei clădiri de birouri am descoperit într-o după-amiază răcoroasă de februarie un restaurant elitist, cu denumire mai mult decât prietenoasă:...
 
Lire la suite
M1.Crama Atelier / Vinul din Cluj M1.Crama Atelier / Vinul din Cluj
14/05/2012 | Source: Vinul din Cluj
Evenimentul a avut loc la restaurantul Cantine de Nicolai, un local predestinat parca pentru a fi cadru acestor vinuri, atat prin atmosfera cat si prin preparatele gastronomice; cu inimitabilul sau accent franco-morosenesc, Nicolai a ghidat o...
 
Lire la suite
Unul dintre cele mai bune restaurante frantuzesti,opera unui roman din Sighetul Marmatiei Unul dintre cele mai bune restaurante frantuzesti,opera unui roman din Sighetul Marmatiei
5/11/2011 | Source: Business24
Pe Nicolai Tand il veti intalni ori in bucataria La Cantine de Nicolai, ori printre mese, vorbind degajat si prietenos cu oaspetii, cu un zambet larg si impecabil pe fata. Pentru a-l cunoaste, trebuie doar sa descoperiti mica straduta din zona...
 
Lire la suite
Power Lunch ForbesLife: Despre investiţii şi crème brûlée Power Lunch ForbesLife: Despre investiţii şi crème brûlée
24/06/2011 | Source: Forbes Life
De cum a trecut pragul Cantinei lui Nicolai (La Cantine de Nicolai), Radu Hanga s-a oprit direct pe terasă. Ultima ploaie împrospătase discreta oază verde, un loc tocmai bun să-şi tragă sufletul după „lungul...
 
Lire la suite
Cover Story Cover Story
14/06/2011 | Source: Money Express
„À la carte!“ Cele mai apreciate restaurante gourmet din Bucureşti, conform „À la carte!“, primul ghid gastronomic românesc, editat de Nicolas Andrieu şi Didier Ousset în colaborare cu Academia Franceză de Studii în...
 
Lire la suite
Estetica gustului Estetica gustului
21.06.2011 | Source: RFI Romania
Gastronomia franceză, domeniu tradiţional dar extrem de dinamic care afişează o creativitate demnă de invidiat este de multă vreme sursă de inspiraţie pentru gurmanzi din întreaga lume. Ca mijloc de...
 
Lire la suite
Peste 100 de participanti la Forumul Ospitalitatii din acest an Peste 100 de participanti la Forumul Ospitalitatii din acest an
24.05.2011 | Source: HRB Expert
Premiile HRB expert 2011 Ca in fiecare an, lucrarile conferintei au inclus si festivitatea de premiere a celor mai bune locatii horeca, ocazia ideala pentru ca eforturile si meritele intreprinzatorilor din domeniu sa fie recunoscute si sa fie...
 
Lire la suite
Trendy, saveur et bon ton- reteta lui Nicolai Trendy, saveur et bon ton- reteta lui Nicolai
10.02.2011 | Source: www.feminis.ro
Intr-o dupa amiaza nu prea geroasa de iarna ne-am hotarat sa mergem sa il vizitam pe Nicolai Tand. Si unde poti vizita un mare bucatar mai bine decat in propria "cantina". Asa ca am sunat am rezervat si ne-am prezentat La Cantine de Nicolai....
 
Lire la suite
Vinuri vieneze la "Cantine de Nicolai" Vinuri vieneze la
25.03.2011 | Source: www.vinul.ro
ComPRess Romania, biroul de reprezentare a Municipalitatii orasului Viena in Romania, a organizat la sfarsitul acestei saptamani, la restaurantul La Cantine de Nicolai, un eveniment de promovare a vinurilor vieneze, in care a fost prezentata o...
 
Lire la suite
Topul Restograf Topul Restograf
19.03.2011 | Source: www.restograf.ro
Pe scurt La Cantine de Nicolai e cel mai bun restaurant frantuzesc din Bucuresti in acest moment, si asta nu numai in opinia mea si a celorlalti de la Restograf. Cum bucataria frantuzeasca e cea mai fina si mai buna din lume, nu cred ca am...
 
Lire la suite
C'est tres chic! C'est tres chic!
01-07-2010 | Source: hrbexpert.ro

La Cantine de Nicolai este copilul de suflet al lui Nicolai Tand, un maramuresean care a lucrat in gastronomie in Franta o buna perioada de timp. Reintors in tara, acesta a dorit sa le propuna clientilor romani o abordare diferita a...

 
Lire la suite
Un premiant mai sofisticat: restaurantul La Cantine de Nicolai a fost desemnat cel mai bun restaurant fusion de către revista Time Out Un premiant mai sofisticat: restaurantul La Cantine de Nicolai a fost desemnat cel mai bun restaurant fusion de către revista Time Out
01-11-2010 | Source: Critix Online

Revista TimeOut Bucureşti a premiat în urmă cu câteva zile cele mai bune restaurante din Bucureşti, în cadrul galei Eating & Drinking Awards 2010, care s-a desfăşurat restaurantul Embassy. Evenimentul...

 
Lire la suite
La Cantine de pe strada Povernei La Cantine de pe strada Povernei
01-06-2010 | Source: http://florianajucantravel.com

Mi-a placut restaurantul La Cantine de pe strada Povernei, care se face din Ana Ipatescu. Este amenajat ca un club, dar e restaurant. Proprietarii, Nicolai si Silvia, sunt doi romani de calitate, care si-au petrecut multi ani din viata la Paris...

 
Lire la suite
La Cantine de Nicolai mi-a ranit orgoliul La Cantine de Nicolai mi-a ranit orgoliul
15-06-2010 | Source: George Butunoiu

La cat de tare m-au enervat niste chelneri de la cantina din Povernei, tare mult as fi vrut sa umplu cateva pagini numai cu grozavii despre Nicolai si despre afacerea lui. Din pacate pentru orgoliul meu, trebuie sa scriu acum ca acesta e cel...

 
Lire la suite
Bucatarescu si Nicolai Tand au gatit in La Bibliotheque Bucatarescu si Nicolai Tand au gatit in La Bibliotheque
27-08-2010 | Source: Bucatarescu

Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu si Nicolai Tand si-au demonstrat talentul de bucatari intr-un live cooking show gazduit de La Bibliotheque. Cartea lui Jamie Oliver “Acasa la Jamie – Gateste-ti o viata frumoasa!” a fost sursa lor...

 
Lire la suite
Cele mai hot terase din Bucuresti Cele mai hot terase din Bucuresti
30-06-2010 | Source: One Magazine

Faptul ca, din cauza crizei, ai fost nevoita sa-ti scurtezi sau anulezi vacanta, nu e un motiv de tristete: cele mai noi terase din Bucuresti te invita sa te relaxezi in compania unui pahar de limonada rece.

La Cantine de...

 
Lire la suite
La cantine de Nicolai – bucătărie franţuzească pentru Micul Paris La cantine de Nicolai – bucătărie franţuzească pentru Micul Paris
02-11-2010 | Source: B365.ro

Am văzut la Nicolai şi pudeli franţuzeşti la masă cu stăpânii, şi vedete media, şi fotbalişti de succes, şi expaţi. Lume amestecată, dar care apreciază preparatele...

 
Lire la suite
La Cantine de Nicolai nu e o cantină La Cantine de Nicolai nu e o cantină
17-02-2010 | Source: Academia Catavencu

Dacă avea numele în româneşte, precis că se înghesuia o lume flămîndă cu bani puţini la uşa Cantinei lui Nicolai. Cu numele franţuzesc însă, parcă nu trece chiar aşa, ca o simplă...

 
Lire la suite
Restaurantul săptămânii: La Cantine de Nicolai Restaurantul săptămânii: La Cantine de Nicolai
26-02-2010 | Source: Time Out

Uitaţi tot ceea ce ştiaţi despre cantine, păstraţi în colţul cu amintiri ceaunul cu ciorbă sau tocană de porc şi pregătiţi-vă papilele gustative pentru o călătorie pe...

 
Lire la suite
La Cantine de Nicolai - Reteta perfecta La Cantine de Nicolai - Reteta perfecta
01.03.2010 | Source: Viva

Ar fi foarte placut si destul de practic ca fericirea sa aiba o reteta pe care sa o putem vizualiza cu totii. Am citit, desigur, prea multe basme (sau prea multe carti in format electronic), dar exista totusi un loc in care se cunosc...

 
Lire la suite
La restaurant cu Peter Imre: La cantina lui Nicolai La restaurant cu Peter Imre: La cantina lui Nicolai
18.12.2009 | Source: indexstiri.ro
Eu zic că ceva tot se schimbă în România asta dacă Nicolai, care s-a şutit acum 13 ani în Franţa, şi-a strâns banii şi s-a întors în România ca să deschidă aici cel mai reuşit bistro, cu...
 
Lire la suite
La cantine de Nicolai La cantine de Nicolai
11.12.2009 | Source: Pe tocuri
Noul restaurant s-a deschis săptămâna trecută în centrul Bucureştiului. Nu s-a făcut mare tam-tam, însă s-a aflat repede, din vorbă în vorbă, printre acele persoane care ştiu să dea tonul celor...
 
Lire la suite
La cantina lui Nicolai La cantina lui Nicolai
18.12.2009 | Source: Ziarul financiar
Oamenii sunt prietenoşi şi simţi că eşti preţuit, că se bucură că eşti acolo. Serviciul este admirabil şi nu are nicio legătură cu chelnerismul sau cu restauraţia din România....
 
Lire la suite

Parutions dans la presse - Restaurant Francais - La Cantine de Nicolai